Amazonov vodnik do uspešne prodaje, 16. junij 2023

Z majhnim budgetom do 1 milijon $ prometa

🌐Vabljeni na našo delavnico, kjer bomo raziskali čudoviti svet Amazona in se poglobili v strategije prodaje na tej priljubljeni spletni platformi. Ne zamudite te priložnosti za pridobivanje dragocenega znanja!🌐

👩‍💼Predavatelj: Marko R. Preradović

Marko R. Preradović pravi: “Moj začetek prodaje na Amazonu je bil leta 2016, s štartnim budgetom €4000. V tem času je bilo malo znano o prodaji na Amazonu, prav tako ni bilo dosti skupin/mastermindov s katerimi bi si lahko pomagali, zato je večina uspeha in neuspeha prišla s poizkušanjem in povezovanjem s posameznimi prodajalci. V letu 2017 smo kot podjetje s prodajo na Amazonu ustvarili preko $1M prometa, imeli “best seller” produkt v kategoriji in dodali nekaj novih izdelkov v brand. 2018 smo imeli v portfoliju 5 izdelkov pod istim brandom in lansirali nov brand v popolnoma drugi niši. 2019 smo brand prodali ameriškemu vlagatelju in z njim sodelovali še nekaj mesecev, dokler ni sam prevzel vseh tekočih poslov. Po prodaji branda sem se bolje usmeril k svetovanju podjetjem, kako izboljšati prodajo na Amazonu, v bližnji prihodnosti pa planiramo ponoven vstop na trg s svojimi produkti.

Na delavnici se bomo osredotočili na naslednje teme:

🔹 Amazon kot prodajna platforma: Spoznali bomo vse priložnosti, ki jih Amazon ponuja prodajalcem, vključno s konceptom fulfillmenta in najnovejšimi trendi.

🔹 Razlika med Amazonom v ZDA in Amazonom v Evropi: Pregledali bomo ključne razlike med tema dvema trgovinama ter razumeli, kako se prilagoditi in uspešno prodati na obeh.

🔹 Pomembni parametri pri prodaji na Amazonu: Seznanili se bomo z vsemi pomembnimi faktorji, ki jih je treba upoštevati pri odločitvi za prodajo na Amazonu, vključno z budgetom, viri izdelkov in dostavo.

🔹 Koraki za uspešno prodajo na Amazonu: Razjasnili bomo celoten postopek, ki ga je treba opraviti, ko se odločimo za prodajo izdelka na Amazonu, vključno z gradnjo blagovne znamke in samim prodajnim procesom.

🔹 Lansiranje izdelkov in pridobivanje ocen.

🔹 Amazon oglaševanje: Podrobneje bomo raziskali možnosti oglaševanja na Amazonu ter kako izkoristiti to funkcionalnost za povečanje prodaje.

🔹 Orodja za prodajo in analizo: Predstavili vam bomo uporabna orodja, ki vam bodo pomagala pri upravljanju prodaje na Amazonu ter analiziranju uspešnosti izdelkov.

🔹 Širjenje poslovanja znotraj in zunaj Amazona: Spoznali bomo strategije za širjenje prodaje tako znotraj Amazona kot tudi na drugih platformah ter kanalih.

🔹 Praktičen prikaz iskanja izdelka na Amazonu: Skupaj bomo raziskali, kako najti najboljše izdelke za prodajo na Amazonu in prepoznati potencialne priložnosti.

🔹 Vprašanja in odgovori: Na koncu delavnice boste imeli priložnost postaviti vprašanja našemu strokovnjaku in izmenjati mnenja s sodelujočimi.

Pridružite se nam na tej izjemni delavnici, kjer boste pridobili dragocene informacije in spretnosti za uspešno prodajo na Amazonu.

Več na: https://inkubatorsr.si/dogodki/

💰UDELEŽBA JE ZA UDELEŽENCE BREZPLAČNA

Prijava je obvezna, število mest je omejeno.

📌TERMIN DELAVNICE:
📆petek, 16. junij 2023 ob 9.00 uri

📌LOKACIJA:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij in prijava na delavnico: info@inkubatorsr.si

Vabi vas SPOT svetovanje Savinjska

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.