Skupnost Inkubatorja
Savinjske regije Celje

Smo stičišče podjetniških talentov, posameznikov z idejo in željo, doseči nekaj več, startupov, hitro rastočih podjetij, in še in še.

Skupaj tvorimo skupnost Inkubatorja Savinjske regije, ki je vedno odprta za vse, ki si želijo povezovanja, učenja in nadgrajevanja.

V naših sodobno opremljenih coworking prostorih in pisarnah v središču Celja, nudimo kreativno okolje za zagonska podjetja in inovativne podjetniške ideje.

Smo zabavna podjetniška skupnost, ki odpira vrata v svet kreativnega razmišljanja, ambicioznega delovanja ter podjetniškega povezovanja.

Prostori Inkubatorja Savinjske regije so namenjeni nastajanju in razvijanju inovativnih podjetniških idej mladih startupov ter se razprostirajo v tretjem nadstropju stavbe na Mariborski cesti 7 v Celju, kjer se nahajajo sodobno opremljene coworking površine ter samostojne pisarne. Članstvo v inkubatorju omogoča mesečno souporabo delovnih prostorov ali najem pisarne, prav tako pa omogoča organizacijo različnih podjetniških dogodkov.

V prostore razvijanja idej in realizacije projektov je možen 24-urni dostop.

Tukaj se srečujejo in izmenjujejo srednješolci, mentorji, lastniki podjetij in strokovnjaki najrazličnejših področij. Urejen je prijeten, odprt in svetel coworking prostor z delovnimi mizami, samostojne pisarne, sejna soba, kuhinja, dva ločena prostora za brainstorming, tiskalniki ter zmogljiva internetna povezava.

Inkubator je pomemben doprinos za knežje mesto, saj nudi prostor za druženje podobno mislečim, ki si lahko v podpirajoči okolici izmenjujejo znanje in izkušnje ter skupaj razvijajo nove ideje, ki jih s pomočjo mentorskih programov tudi spreminjajo v resničnost.

Naša ekipa