KORAK NAPREJ 2024 – predavanja in delavnice za poslovno rast – 1.0

Če je med vašimi poslovnimi cilji za leto 2024 tudi izobraževanje za poslovno rast, potem ne zamudite dogodkov, ki vas bodo popeljali korak naprej v podjetniškem svetu.

KORAK NAPREJ 2024 1.0

+ 3 dogodki + 3 aktualne tematike + 3 uveljavljeni govorci

Če je med tvojimi cilji za leto 2024 tudi izobraževanje za poslovno rast, potem ne zamudi sklopa dogodkov, ki te bodo popeljali korak naprej v podjetniškem svetu! 

SAVE THE DATES:

23. januar – BOŠKO PRAŠTALO

Ekspert za mreženje in B2B prodajo, lastnik licence Superbrands Slovenija ter avtor knjige o mreženju. Raziskali bomo poslovno mreženje, Boško pa bo delil številne koristne nasvete in praktične izkušnje.

22. februar – PETER MESAREC

Strokovnjak za marketing in izkušen predavatelj. Odkrivali bomo skrivnosti umetne inteligence (AI) in orodja CHAT GPT. Peter obljublja, da nam bo razkril trike ter koristne nasvete za konkretne aplikacije v poslu, kar pomeni tudi konkreten prihranek tvojega časa v 2024.

19. marec – DANIELA BERVAR KOTOLENKO

Podjetnica, mentorica, predavateljica, poslovna trenerka, avtorica, ustanoviteljica štirih podjetij ter investitorka. Daniela bo delila svoje bogato znanje o vstopu na trg – kako prehoditi podjetniško pot od ideje do produkta.

Udeležba je BREZPLAČNA, a je zaradi omejenega števila mest potrebna predhodna prijava preko e-pošte: info@inkubatorsr.si (z navedbo dogodka, ki ga želiš obiskati).

Naredi KORAK NAPREJ na poti do uspeha v letu 2024 in se prijavi! 

#GrowYourBusiness #PoslovnaRast #Networking #UmetnaInteligenca #Podjetništvo