KORAK NAPREJ 2024 – predavanja in delavnice za poslovno rast

3 dogodki, 3 aktualne tematike, 3 uveljavljeni govorci! 

Če je med vašimi poslovnimi cilji za leto 2024 tudi izobraževanje za poslovno rast, potem ne zamudite sklopa dogodkov, ki vas bodo popeljali korak naprej v podjetniškem svetu.

23. januar, 9:00 – 12:00

Poslovno mreženje, ki prinaša rezultate (predavatelj: BOŠKO PRAŠTALO)

Boško Praštalo je ekspert za mreženje in B2B prodajo, lastnik licence Superbrands Slovenija ter avtor knjige o mreženju. Tekom izobraževanja bomo raziskali, kako lahko poslovno mreženje postane vaše najmočnejše orodje za uspeh. Na dogodku boste odkrili, da je ključ do poslovnega uspeha pogosto v moči vaših odnosov. Pokazali vam bomo, kako lahko z gradnjo smiselnih in produktivnih poslovnih odnosov povečate svojo vplivnost in uspešnost v zasebnem in poslovnem življenju.

22. februar, 9:00 – 12:00

Umetna inteligenca: Napredna uporaba Chat GPT v podjetju (predavatelj: PETER MESAREC)

Peter Mesarec je strokovnjak za marketing in izkušen predavatelj. Že leta pomaga slovenskim in tujim podjetjem dvigniti marketing nekaj stopnic višje. Odkrivali bomo skrivnosti umetne inteligence (AI) in orodja CHAT GPT. Peter obljublja, da nam bo razkril trike ter koristne nasvete za konkretno uporabo v poslu, kar pomeni tudi prihranek vašega časa v 2024.

19. marec, 9:00 – 12:00

Vstop na trg: Od ideje do produkta: (Predavateljica: DANIELA BERVAR KOTOLENKO)

Podjetnica, mentorica, predavateljica, poslovna trenerka, avtorica, ustanoviteljica štirih podjetij ter investitorka. Daniela bo delila svoje bogato znanje o vstopu na trg – kako prehoditi podjetniško pot od ideje do produkta.

UDELEŽBA

Udeležba je BREZPLAČNA, a zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna prijava preko e-pošte: info@inkubatorsr.si (z navedbo dogodka, ki ga želiš obiskati).

Naredite KORAK NAPREJ na poti do uspeha v letu 2024 in se prijavite.