Program Korak naprej 2.0.

O programu KORAK NAPREJ

Vabimo vse zainteresirane kreativne posameznike, potencialne podjetnike in mlada podjetja katerih starost ne presega 3 let (s.p., d.o.o., zavod), da se vključijo v PROGRAM »KORAK NAPREJ” ter postanejo člani stimulativnega podjetniškega okolja in z našo pomočjo razvijajo inovativne podjetniške ideje.

V okviru programa “KORAK NAPREJ” bodo izbranim prijaviteljem BREZPLAČNO na voljo naslednje storitve:

  • najem co-working prostora v Inkubatorju Savinjske regije d.o.o. od dneva sprejema do najkasneje 31. 12. 2024,
  • vključitev v mentorski program Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v maksimalnem obsegu 40 ur,
  • uporaba opreme in naprav v Labu Inkubatorja Savinjske regije d.o.o.,
  • usposabljanje iz varstva pri delu (VZD, VPP), ki je pogoj za delo z opremo in napravami v Labu Inkubatorja Savinjske regije.

V okviru projekta bo podprto minimalno 20 prijaviteljev. Vrednost celotnega projekta 120.000 eur.

Projekt je finančno podprt s strani Mestne občine Celje.

POGOJI ZA SODELOVANJE:

Prijavijo se lahko potencialni podjetniki (posamezniki ali skupine z razvito poslovno idejo) in mlada podjetja, organizirana kot gospodarske družbe, zavodi ali samostojni podjetniki, katerih starost praviloma ne presega 3 let. Prednost imajo posamezniki, skupine ali podjetja, ki razvijajo, proizvajajo in tržijo inovativne izdelke ali storitve.

PRIJAVNA DOKUMENTACIJA TER NAČIN PRIJAVE:

Kandidati morajo oddati izpolnjeno vlogo za vključitev v program, s kratkim opisom podjetniške ideje, ključnih potencialnih kupcev in trgov ter ekipe na naslov info@inkubatorsr.si.

Prijavnico najdeš tukaj. 

📞 Za več informacij smo ti na voljo na naslovu: info@inkubatorsr.si  Ne oklevaj, kontaktiraj nas in z veseljem ti bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja. 

Prijavljene kandidate bomo povabili na razgovor, na podlagi katerega bomo izbrali tiste, ki se bodo vključili v naš program KORAK NAPREJ.

🗓️ Poziv velja do 31. 12. 2024