Delavnica: 3D tisk glina, uporaba peči, sreda 28. december 2022

Peči za glino se uporabljajo za segrevanje gline na visoke temperature, da se ta trdno stisne in postane trajna. Ko je glina segreta, se spremeni v keramiko, ki je trdna in obstojna. Peči za glino se uporabljajo v različnih panogah, kot so keramika, oblikovanje, umetnost in arhitektura. Lahko se uporabljajo tudi za izdelavo posode, ploščic, opeke in drugih izdelkov iz gline.

Na delavnici bomo spoznali peč za glino, njeno uporabo ter navodila za vzdrževanje. Naučili se bomo pravilne uporabe, različne vrste peči in kako izbrati pravo peč za določeno stvar.

Sodelovale bodo vse generacije, ki si bodo izmenjevale znanje.

✍️Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

🔐Število mest je omejeno.

KDAJ:
📆sreda, 28. december 2022 ob 11.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si

👩‍🦰👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

⏱Trajanje dogodka: 4 šolske ure

👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič

👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.