Izzivi grafičnih oblikovalcev, 26. maj 2022

Sodobni trendi grafičnega oblikovanja so čisto nekaj drugega kot včasih, vendar morajo še vedno zasledovati zakonitosti oblikovanja. Od uporabe in kombiniranja barv, pisav, hierarhije in kompozicije elementov.

Znanje, konkretne predloge, postopke ter trike nam bo posredoval strokovnjak s tega področja. Na delavnici bomo poskušali razložiti, predstaviti ter rešiti vse vaše zagate pri oblikovanju.

✍️Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

🔐Število mest je omejeno.

KDAJ:
📆četrtek, 26. maj 2022 ob 9.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si

👩‍🦰👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

⏱Trajanje dogodka: 4 šolske ure

👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Iva Ana Virant

👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Rafael Počivašek

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.


Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast. 

Arhiv dogodkov