Founders meeting: Učinki Covid-19 na današnje poslovanje

Za nemoteno poslovanje morajo podjetja odločitve sprejemati proaktivno in z mislijo na prihodnost. Organiziramo Founders meeting kjer bomo govorili o učinkih, ki jih imajo ukrepi zoper Covid-19 na poslovanje.

Ukrepi zajemajo omejitve, ki močno vplivajo na naše vsakdanje življenje in na poslovanje večine podjetij ter organizacij.
Med trenutno krizo, ki jo je povzročil COVID-19, se podjetja po vsem svetu soočajo s številnimi vprašanji in sprejemajo ukrepe, s katerimi se odzivajo na izrazite poslovne pretrese, hkrati pa tudi preoblikujejo svoje poslovanje in načrte za okrevanje v prihodnosti.


👉Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

👉Število mest je omejeno

📌KDAJ:
sreda, 26. maj 2021 ob 16.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

👉📢Za več informacij: info@inkubatorsr.si

– Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

– Trajanje dogodka: 2 šolske ure

– Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič
– Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Saša Lavrič

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Arhiv dogodkov