Founders meeting: gost Matevž Petek + predstavitev EU projektov

 

Dogodek: Founders meeting: 5.12.2019
Objava novega gosta!

Pridružil se nam bo gost Filip Černe, ki je strokovnjak na področju prodaje na platformi Etsy.

Vsi, ki odprejo trgovino na platformi Etsy so umetniki, ki si želijo svoje izdelke pokazati svetu in upajo, da jih bodo lahko tam prodali. Pojavijo pa se vprašanja o delovanju Etsyja in za iskanje odgovorov nanje porabimo veliko časa. Nekaj časa vam lahko prihranimo mi. Svojo zgodbo bo z nami delil Filip Černe.


OBVESTILO

Obveščamo vas da je zaradi nenapovedanih obveznosti moral gost Matevž Petek svoj obisk pri nas odpovedati! Dogodek z njim bomo nadomestili v naslednjem letu- zato nas le spremljajte na FB strani in spletni strani.

DOGODEK vseeno ostaja, pridružil se nam bo drug gost, prav tako je potrjena gostja Sonja Majcen (MCC).

Se vidimo

Vabljeni ustanovitelji Start:up podjetij na druženje z ostalimi ustanovitelji podjetij.

Gost večera bo ustanovitelj podjetja Povio Labs – Matevž Petek. Matevž Petek, se je pravkar vrnil iz Združenih držav Amerike in nam bo predstavil najnovejše trende na njihovem področju.

V drugem delu bo Sonja Majcen predstavila Evropske razpise ter povedala kako poiskati primerne razpise in vire financiranja preko evropskih programov. Govorili bomo o projektnem jeziku v prijavnih obrazcih.

Če niste član Inkubatorja Savinjske regije je predhodna prijava na dogodek obvezna: info@inkubatorsr.si. Število mest je omejeno.

KJE: Inkubator Savinjske regije v Celju, Mariborska 7, 3. nadstropje

KDAJ: 5.12.2019 ob 18.00 uri

Za več informacij: info@inkubatorsr.si.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.