Innovmatch – tekmovanje za startupe z nagradnim skladom 15.000 EUR

 

Že tretje leto poteka tekmovanje InnovMatch, namenjeno inovativnim in zagonskim podjetjem, razvojnikom, podjetnikom in študentom iz Srednje in Vzhodne Evrope, ki želijo s pomočjo SAP-jeve oblačne platforme  razviti pametne poslovne rešitve.

Že 12. septembra bo v Ljubljani potekala tehnična delavnica, na kateri bomo podrobneje predstavili samo tekmovanje InnovMatch ter SAP-jevo oblačno platformo, torej osnovna znanja in informacije, ki so potrebne za sodelovanje v tem tekmovanju (rok za prijavo rešitve pa je 16. oktober).

Tekmovanje, ki ga podpirajo SAP.iO, Techstars in Start up Focus, sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorijo v dejanske rešitve za obstoječe poslovne potrebe oziroma razvijejo lastne poslovne rešitve. Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike  zmagovalne rešitve pa tudi pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars.

ROK ZA PRIJAVO REŠITVE JE 16. OKTOBER 2017! 

Več informacij je mogoče najti na spletnem naslovu www.innovmatch.com. Če potrebujete dodatne informacije ali gradiva smo vam na voljo na telefonski številki  040 225 583 oz. na e-naslovu tjasa.koren@sap.com.