Delavnica Design thinking

🗓️Sreda, 23. oktober 2024, od 9.00 – 12.00 ure
👨‍🏫Predavatelj: Enej Gradišek
🔗Prijava: https://forms.gle/rsNDJYgqM5V9zq3n8

🔍Ste pripravljeni preizkusiti nekaj novega? Na tej praktični delavnici vas čakajo orodja in pristopi, ki vam bodo pomagali postaviti uporabnike v središče vašega dela in odpreti prostor za kreativno reševanje izzivov.

🎯Naučili se boste, kako brez velikih tveganj razviti nove ideje, izdelke ali storitve, ki imajo resnično vrednost za vaše stranke.

🤔Kaj lahko pričakujete?

Na delavnici boste:
➡️odkrili osnove Design Thinkinga – miselnosti in orodij, ki vam bodo v pomoč pri inoviranju,
➡️aktivno sodelovali pri reševanju konkretnega izziva, kjer boste spoznali celoten proces v petih korakih,
➡️spoznali, zakaj sta iterativnost in prilagajanje ključ do uspeha in kako ga vključiti v vaše delo.

Program delavnice:

🛠️Uvod v proces Design Thinkinga in predstavitev uporabnih orodij
🔄Simulacija procesa na konkretnem izzivu: izboljšava delovnega procesa
🧠Pomembnost iterativnega pristopa (ali kako priti do boljših rezultatov)
📈Pregled priložnosti za uporabo Design Thinkinga v vašem delu

💪To bo intenzivna, a zelo praktična in uporabna delavnica. Poleg znanja boste odšli tudi s konkretnimi izkušnjami, ki jih lahko takoj vključite v svoje delo.

🗣 O predavatelju:
Enej Gradišek, mag. mednarodnega poslovanja, je podjetnik, predavatelj in priznan ekspert na področju generativne umetne inteligence. Z bogatim znanjem o pospeševanju poslovnih modelov, strategij in transformacij v organizacijah, se posebej osredotoča na inovacije, ki jih omogoča generativna AI. S svojim mentorstvom je vodil več kot 200 startup in razvojnih ekip in ocenjeval startup projekte za Slovenski podjetniški sklad. Združuje pristope design thinking, lean startup in agilne metode, s čimer ekipam pomaga ustvarjati vrednost in pospešiti njihov razvoj. Kot predavatelj zdaj svoje obsežno znanje in izkušnje deli z naslednjimi generacijami podjetnikov in inovatorjev, s posebnim poudarkom na možnostih, ki jih prinaša generativna umetna inteligenca.  

🔗Udeležba je za udeležence BREZPLAČNA, a je zaradi omejenega števila mest potrebna predhodna prijava preko obrazca: https://forms.gle/rsNDJYgqM5V9zq3n8

📍KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska 7 – Celje (3. nadstropje)

Podjetniški inkubator v Celju je mesto za mlada inovativna podjetja, z urejenim poslovnim okoljem, sodobno infrastrukturo, co-working prostori in širokim naborom svetovalnih ter mentorskih storitev.