Moč prodaje: strategije in taktike za uspeh, 11. junij 2024

v torek, 11. junij 2024 ob 9:00 uri

v Inkubatorju Savinjske regije organiziramo usposabljanje na temo prodaje.

Prijave: https://forms.gle/Z7aThHv479ikwxy57

Raziskujte moč prodaje skozi objektiv vašega start-upa! Pridružite se intenzivni delavnici, kjer bomo razkrili ključne strategije in taktike za uspeh v prodajnem svetu. Od 9.00 do 12.00 boste preplavili vaše znanje in sposobnosti ter osvojili ključne veščine za navdušujočo prodajno pot. Ne zamudite priložnosti za preoblikovanje vašega podjetja in dosego novih vrhuncev prodajnega uspeha!”

Vsebina delavnice:

        • Uvod v prodajno strategijo: Spoznajte osnovne koncepte prodajne strategije in njihovo pomembnost pri vzpostavljanju trdnih temeljev za vaše podjetje.
        • Razumevanje ciljne publike: Odkrijte, kako prepoznati in razumeti vašo ciljno publiko ter prilagoditi vašo prodajno strategijo njihovim potrebam.
        • Gradnja odnosov s strankami: Naučite se, kako graditi dolgoročne odnose s strankami, ki temeljijo na zaupanju in vzajemni koristnosti.
        • Učinkovite komunikacijske tehnike: Poglobite se v tehnike učinkovite komunikacije, ki bodo okrepile vašo sposobnost prepričevanja in prodaje.
        • Uporaba digitalnih orodij za prodajo: Raziskujte možnosti digitalnih orodij in platform za povečanje prodaje ter njihovo prilagajanje vašim specifičnim potrebam.
        • Praktične vaje in primeri iz prakse: S pomočjo interaktivnih vaj in primerov iz resničnega sveta boste utrdili svoje znanje in ga neposredno uporabili v kontekstu vašega start-upa.
Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen podjetnik, ta delavnica vam bo zagotovila dragocene vpoglede in spretnosti, ki vam bodo pomagale doseči prodajni uspeh vašega start-upa.

🏢Podjetniški inkubator v Celju je mesto za mlada inovativna podjetja, z urejenim poslovnim okoljem, sodobno infrastrukturo, co-working prostori in širokim naborom svetovalnih ter mentorskih storitev.

𝐴𝑘𝑡𝑖𝑣𝑛𝑜𝑠𝑡𝑖 𝐼𝑛𝑘𝑢𝑏𝑎𝑡𝑜𝑟𝑗𝑎 𝑆𝑎𝑣𝑖𝑛𝑗𝑠𝑘𝑒 𝑟𝑒𝑔𝑖𝑗𝑒 𝑑.𝑜.𝑜. 𝑣 𝑜𝑘𝑣𝑖𝑟𝑢 𝑜𝑝𝑒𝑟𝑎𝑐𝑖𝑗𝑒 “𝐽𝑅 𝑝𝑜𝑑𝑝𝑜𝑟𝑛𝑜 𝑜𝑘𝑜𝑙𝑗𝑒 2023 – 2025” 𝑠𝑜𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑐𝑖𝑟𝑎𝑡𝑎 𝑅𝑒𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑘𝑎 𝑆𝑙𝑜𝑣𝑒𝑛𝑖𝑗𝑎 𝑖𝑛 𝐸𝑣𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑗𝑎 𝑖𝑧 𝐸𝑣𝑟𝑜𝑝𝑠𝑘𝑒𝑔𝑎 𝑠𝑘𝑙𝑎𝑑𝑎 𝑧𝑎 𝑟𝑒𝑔𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑛𝑖 𝑟𝑎𝑧𝑣𝑜𝑗.