Povezovanje za uspeh: Poslovno mreženje, ki dejansko prinaša rezultate

KDAJ

23. Januar, od 9:00 – 12:00

Predavatelj: Boško Praštalo

Videli ste že, kako so nekateri uspešni ravno zaradi mreženja, imajo vedno prave informacije, dobro službo, dobro prodajo, priporočila in prave posameznike ob sebi.

Imate izziv z mreženjem, s tem, kako pristopati do posameznikov, kako jih nagovoriti, kako graditi odnos in kako ohraniti prave posameznike ob sebi?

Ne želite investirati preveč denarja, bi pa vseeno radi dobili največ za svoj denar. Po drugi strani ste oseba, ki se hitro uči in ki potrebuje zgolj jasne usmeritve, odlično delavnico in podporo pri odprtih vprašanjih.

Za vse, ki bi želeli prave usmeritve, kako se poslovno in socialno mrežiti, smo za vas smo pripravili delavnico Poslovno mreženje, ki dejansko prinaša rezultate.

Brez pravih ljudi in pravih povezav ne moremo dolgoročno uspeti.

Razkrili bomo, kako lahko poslovno mreženje postane vaše najmočnejše orodje za uspeh. Odkrili boste, da je ključ do poslovnega uspeha pogosto v moči vaših odnosov. Pokazali vam bomo, kako lahko z gradnjo smiselnih in produktivnih poslovnih odnosov povečate svojo vplivnost in uspešnost v zasebnem in poslovnem življenju.

Osredotočili se bomo na praktične in učinkovite načine za izgradnjo mreže, ki resnično prinašajo rezultate. Ozavestili boste, kako prepoznati in se povezati s ključnimi posamezniki v vašem podjetju in širši poslovni skupnosti. Pogledali bomo, kako lahko vsakdanja interakcija, od besed, ki jih izberemo, do dejanj, ki jih izvedemo, oblikuje vašo osebno blagovno znamko in vpliva na vaše poslovne priložnosti.

Delavnica bo poudarjala tudi pomen proaktivnosti in empatije pri mreženju. Prikazali bomo, kako se postaviti v čevlje drugih in razumeti njihove potrebe ter interese, kar je ključno za vzpostavljanje trajnih in koristnih poslovnih odnosov.

Ne glede na to, ali ste že izkušeni v podjetništvu ali šele začenjate svoj posel, vam bo izobraževanje dalo orodja in vpoglede, ki jih potrebujete za uspešno grajenje socialne in poslovne mreže..

O PREDAVATELJU

Boško Praštalo, ekspert za mreženje in B2B prodajo, lastnik licence Superbrands Slovenija ter avtor knjige o mreženju.

UDELEŽBA

Udeležba je BREZPLAČNA, a zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna prijava preko e-pošte: info@inkubatorsr.si

KJE: Inkubator Savinjske regije, d.o.o., Mariborska cesta 7, 3000 Celje