Kreativni workshop, 3. december 2022

Če si ljubitelj poklicev prihodnosti, 3D tehnologije, različnih naprav in vsega kar le ta prinaša zraven te vabimo na kreativni workshop v Big bang Labu.

Zagnali bomo vse naprave in stroje, ki jih imamo v Labu in se z njimi spoznali. Predstavili vam bomo programe, skupaj ustvarili prve modele in spoznali delovanje naprav ter se naučili z njimi upravljati.
Sodelovale bodo vse generacije, ki si bodo izmenjevale znanje.

✍️Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

🔐Število mest je omejeno.

📌KDAJ:
📆sobota, 3. december 2022 ob 10.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si
👩‍🦰👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

⏱Trajanje dogodka: 4 šolske ure
👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič
👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.