Founders meeting in predstavitev podjetja EFOS, 13. oktober 2022

📍Organiziramo redni Founders meeting naših članov in partnerjev. Spregovorili bomo o energetski krizi ki nas čaka.

📍Pridružili se nam bodo tudi naši člani: podjetje EFOS, d.o.o. z njihovo rešitvijo Trapview. Predstavili bodo kako so uspeli pridobiti financiranje v različnih fazah rasti podjetja ter prednosti in slabosti »nebančnega« financiranja ter kaj lahko pričakujemo od različnih načinov financiranja.


👉Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si
Število mest je omejeno.

⏰KDAJ:
četrtek, 13. oktober 2022 ob 14.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📢Za več informacij: info@inkubatorsr.si- Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci
– Trajanje dogodka: 2 ure
– Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič
– Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije

Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.