Photoshop Workshop 1. del

Fotografija je iz analognega področja že nekaj časa nazaj vstopila v digitalni svet.  Nov pristop poleg poznavanja fotografskih tehnik vsebuje tudi nujno in nepogrešljivo obdelavo digitalnih fotografij. Pri tem si pomagamo s programi. Najbolj razširjen in priljubljen je še vedno Adobe Photoshop. Ker se pri sodobnem delu včasih srečamo s potrebo po izdelavi letaka, obdelavi in objavi fotografije na spletu ali pa samo enostavni fotomontaži nekaj slik boste spoznali osnove dela v programu Adobe Photoshop, pregledali osnovne funkcije in delali na praktičnih primerih. Prav tako bo predavatelj na voljo na konkretna vprašanja in izzive.

👉Obvezna predhodna prijava na dogodek: Na info@inkubatorsr.si pošljite svoje podatke: Ime, priimek, s čem se ukvarjate, ali že imate svoje podjetje ali ste potencialni podjetnik.

👉Število mest je omejeno.

KDAJ:
sobota, 4. december 2021 ob 10.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

👉📢Za več informacij: info@inkubatorsr.si

Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

– Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): dijaki, pedagoški delavci

– Trajanje dogodka: 4 šolske ure

– Kdo bo vodil dogodek: Iva Ana Virant
– Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Blaž Boršič

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.