Mednarodna konferenca »Amazon E-Commerce International Event«, 20. september 2024

Mednarodna konferenca »Amazon E-Commerce International Event«

🗓️20.9.2024
📍Celjski sejem | Celje, Slovenija

🌟20. septembra 2024 se bo na Celjskem sejmu odvila mednarodna konferenca »𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐄-𝐂𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐜𝐞 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭«, ki jo pripravlja Inkubator Savinjske regije v sodelovanju z Mestno občino Celje.

🎤Dogodek bo združil priznane strokovnjake s področja 𝐞-𝐭𝐫𝐠𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚, ki bodo delili svoje izkušnje, znanje in najboljše prakse za doseganje uspeha na globalnem trgu. Z nami bo pet vrhunskih mednarodnih strokovnjakov s področja Amazona:

🔸🛒𝑉𝑖𝑛𝑐𝑒𝑛𝑧𝑜 𝑇𝑜𝑠𝑐𝑎𝑛𝑜, ki bo predstavil najboljše prakse za začetek poslovanja na Amazonu brez nepotrebnih zapletov.

🔸🔍𝐵𝑒𝑛 𝐿𝑒𝑜𝑛𝑎𝑟𝑑, ki bo osvetlil ključne strategije za raziskovanje izdelkov in blagovno znamčenje na Amazonu.

🔸💬𝐷𝑎𝑛𝑛𝑦 𝑀𝑐𝑀𝑖𝑙𝑙𝑎𝑛, ki bo razkril razloge, zakaj prodajalci pogosto naletijo na ugovore strank in kako jih uspešno premagati, da bi dosegli trajnostno rast poslovanja.

🔸🌍𝐽𝑎𝑛𝑎 𝐾𝑟𝑒𝑘𝑖𝑐, ki bo podala dragocene vpoglede v prevajanje in navigacijo po različnih trgih Amazona v Evropi, kar je ključno za prodajalce, ki želijo razširiti svoje poslovanje na mednarodni ravni.

🔸📊𝑂𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑎𝑑𝑢𝑟𝑎𝑟𝑖𝑢, ki bo predstavila začetne korake za uspešno uporabo PPC (Pay-Per-Click) oglaševanja na Amazonu, kar je nujno za povečanje vidnosti in prodaje izdelkov.

🎤Dogodek bo moderiral mednarodno priznan govorec 𝐷𝑎𝑛𝑛𝑦 𝑀𝑐𝑀𝑖𝑙𝑙𝑎𝑛, – ustanovitelj Seller Sessions in soustanovitelj DATAbrilla.

🌱»𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐄-𝐂𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐜𝐞 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭« bo ponudil bogato izbiro predavanj s strani priznanih strokovnjakov in je namenjen vsem, ki v e-trgovanju vidijo priložnost za svojo rast in razvoj.

🗣️Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

🎟️Vstopnice https://shorturl.at/MEfuS

🌟Se vidimo 20. septembra v Celju!🌟

𝑃𝑟𝑖𝑑𝑟𝑢𝑧̌𝑖𝑡𝑒 𝑠𝑒 𝑛𝑎𝑚 𝑝𝑟𝑖 𝑟𝑎𝑧𝑖𝑠𝑘𝑜𝑣𝑎𝑛𝑗𝑢 𝑟𝑎𝑧𝑙𝑖𝑐̌𝑛𝑖ℎ 𝑣𝑖𝑑𝑖𝑘𝑜𝑣 𝑢𝑠𝑝𝑒𝑠̌𝑛𝑒𝑔𝑎 𝑝𝑜𝑠𝑙𝑜𝑣𝑎𝑛𝑗𝑎 𝑛𝑎 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚𝑖 𝐴𝑚𝑎𝑧𝑜𝑛.