Dosežki 2022, torek 27. december 2022

Zaključek leta je lahko prav poseben dogodek, saj je to čas, ko lahko pogledamo nazaj na preteklo leto in se spomnimo na vse uspehe, ki smo jih dosegli.

V torek 27. decembra vas ob 13.00 uri vabimo na praznovanje in druženje ob koncu leta 2022. Dosežki 2022 bo prijeten in zabaven dogodek, ki nam omogoča, da se spominjamo preteklih uspehov in se nagradimo za vso trdo delo, ki smo ga opravili v preteklem letu.

KDAJ:
📆torek, 27. december 2022 ob 13.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si

👩‍🦰👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

Dogodek je namenjen vsem članom inkubatorja in vsem, ki so bili vključeni v naše programe.

⏱Trajanje dogodka: 2 ure

👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič

👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije, člani inkubatorja

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.