Founders meeting & DELTAHUB, 18. november 2022

Pridružite se nam na novembrskem Founders meetingu naših članov ter podpornikov.


Predstavilo se bo podjetje DELATAHUB – finalist za SLOVENSKI START:UP LETA 2022 🏆

🦾DeltaHub je mlado hitro rastoče startup podjetje s predano ekipo. Njihovo naslonjalo za zapestje Carpio je bilo razvito skupaj z zdravniki, zato so uspeli zasnovati pravilno ergonomično obliko. Le-ta se skupaj z uporabnikovo roko gladko pomika po podlagi in preprečuje boleče zapestje. Ekipa je s svojo inovativnostjo hitro prodrla na globalni trg in pridobili zapestja, no – zaupanje – kupcev zaposlenih pri Apple, Google, Netflix, SpaceX in drugih.

👋Pridružite se nam in jih spoznajte!
💻https://deltahub.io/

👉Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

👉Število mest je omejeno.

📌KDAJ:
petek, 18. november 2022 ob 14.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

👉📢Za več informacij: info@inkubatorsr.si- Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci
– Trajanje dogodka: 2 ure
– Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič
– Kdo so predavatelji/gosti dogodka:
podjetje DELATAHUB.

Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.