Tečaj 3D modeliranja s programom Fusion 360_4, 29. junij 2022

TEČAJ 3D MODELIRANJA s programom Fusion 360

4. del
Nadaljujemo s tečajem 3D modeliranja.

3D modeliranje je osnovna veščina za marsikateri poklic v vse bolj digitalnem svetu. Od raznih inženirjev, do oblikovalcev, medicine, ustvarjalcev video iger in še bi lahko naštevali, vsi potrebujejo tovrstna znanja, ki so brez dvoma investicija v prihodnost.

Vsem zainteresiranim želimo kar najbolj pomagati pri uresničevanju njihovih idej, zato smo se odločili pripraviti sklop delavnic kjer bomo spoznali uporabo vsestranskega orodja Autodesk Fusion 360.

V sklopu delavnic bomo skozi praktične primere spoznali vidike uporabe in zmožnosti tega orodja. To bodo specialistična usposabljanja za uporabo programa Fusion 360 za pripravo na digitalno fabrikacijo na strojih kot so 3D tiskalnik, laserski rezalnik in gravirnih ter CNC rezkar.

Prosimo da udeleženci s sabo prinesejo svoje računalnike na katere naj bo nameščen program Fusion 360 z urejeno poskusno ali izobraževalno licenco.

Tečaj bo potekal v več terminih in se bo nadaljeval.

Delavnice bodo potekale v sodelovanju z Regijskim študijskim središčem ter Visoko šolo za proizvodno inženirstvo.

👉Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si👉Število mest je omejeno.
KDAJ:
sreda, 29. junij 2022 ob 15.00 uri
📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

👉📢Za več informacij: info@inkubatorsr.si
– Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci
– Trajanje dogodka: 4 šolske ure
– Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič
– Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Kotnik Sebastjan, Klemen Repenšek.

Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.