Prvi koraki v svet podjetništva, 15. junij 2022

Inkubator Savinjske regije v sodelovanju s SPIRIT Slovenija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2020 do 2022 »SIO 2020-2022« organizira brezplačen promocijsko-motivacijski dogodek za dijake, ki so vključeni v učno podjetje.

Dijaki učnega podjetja bodo spoznali inkubator, se seznanili z naši programi in pregledali možnosti nadaljevanja svojega učnega podjetja. Ogledali si bodo naš Lab ter brainstormali kakšne so možnosti uporabe naprav pri realnih izzivih.

✍️Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

🔐Število mest je omejeno.

KDAJ:
📆sreda, 15. junij 2022 ob 09.00 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si

👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

⏱Trajanje dogodka: 2 šolske ure
👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Iva Ana Virant

👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije

🌡Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.