Radovedni dan v inkubatorju 2, 19. maj 2022

Te zanima kako poteka delo v podjetniškem inkubatorju? Zdaj imaš priložnost da si ogledaš naše prostore in da ti predstavimo projekte našega inkubatorja. Dogodek bo namenjen spodbujanju podjetništva in odkrivanju novih možnosti ter priložnosti za rast in razvoj.


Gostili bomo učence iz III. OŠ Celje ter njihove učence ter učitelje v sklopu mednarodne izmenjave. Ogledali si bodo naš Lab ter brainstormali kakšne so možnosti uporabe naprav pri realnih izzivih.
Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

✍️Obvezna predhodna prijava na dogodek: info@inkubatorsr.si

🔐Število mest je omejeno.

KDAJ:
📆četrtek, 19. maj 2022 ob 10.45 uri

📌KJE:
Inkubator Savinjske regije, Mariborska cesta 7, 3000 Celje, 3. nadstropje

📧Za več informacij: info@inkubatorsr.si

👱‍♂️Komu je dogodek namenjen (ciljne skupine): startup podjetja, inovativni potencialni podjetniki, inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci

⏱Trajanje dogodka: 2 šolske ure

👩‍🏫Kdo bo vodil dogodek: Saša Lavrič

👩‍💼 Kdo so predavatelji/gosti dogodka: Inkubator Savinjske regije

Dogodek bo potekal skladno z navodili NIJZ. S potrditvijo na dogodek potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.


Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast