Startup Crawl 2019

Srečno novo leto 2019!

Krepko smo že zakorakali v novo leto polno novih priložnosti in izzivov. Na Inkubatorju Savinjske regije ne počivamo in ta teden pogumno zakorakamo novim dogodkom naproti.

Zato se nam pridružite že ta petek 11. januarja 2019 ob 10.00 na sedežu našega Inkubatorja: Gregorčičeva ulica 6 ker organiziramo Startup Crawl.

Na dogodku Startup Crawl 2019 bo inkubator odprl svoja vrata skupaj z inkubiranimi Startup podjetji z namenom povezati in predstaviti ključne akterje ekosistema ter programe, ki so na voljo lokalni in mednarodni skupnosti.

Startup Crawl je odlična priložnost, da razširite svoje krog poznanstev, spoznate zanimiva podjetja in organizacije v njihovem vsakodnevnem okolju in raziščete nove priložnosti za zaposlitev.

Kraj in čas izvedbe dogodka: Inkubator Savinjske regije, Celje 11.1.2019 ob 10.00 uri

Na dogodek se predhodno prijavite: info@inkubatorsr.si

Dogodek je za udeležence BREZPLAČEN!

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.