START:UP ŠOLA ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE

ŽELIŠ POSTATI PODJETNIK ALI PODJETNICA?

INKUBATOR SAVINJSKE REGIJE IN CELJSKI MLADINSKI CENTER to jesen vabita na START:UP ŠOLO za dijake in študente, ki bo potekala v treh sklopih v Celju.

Tvoja podjetniška pot se lahko začne ravno pri nas. Verjamemo, da imate ravno mladi najboljše ideje a vam primanjkuje časa, znanja ali le nimate prave ekipe. Zato te vabimo na START:UP ŠOLO, ki ti bo pomagala pridobiti nova znanja!

KJE: Inkubator Savinjske regije v Celju

KDAJ: Tri zaporedne sobote – 17.11., 24.11. in 1.12.2018 – od 9.00 do 12.30 ure. (seveda z obveznimi vmesnimi odmori in prigrizki 😊)

KAKO POTEKA:

Vsako soboto obdelamo dva modula.

  1. Prva sobota: Ekipa & Načrt – predstavimo ideje in sestavimo ekipe. Začnemo izdelovati poslovni model LEAN CANVAS, ki bo služil kot načrt za nadaljnjo delo.
  2. Druga sobota: Razvij ideje, Stroški & Marketing – delo poteka na razvoju ideje in spregovorimo o stroških in marketingu.
  3. Tretja sobota: Pitch – predstavimo rezultate oz. predstavimo PITCHE svojih idej.

Ves čas nam ob strani stojijo strokovni mentorji, ki nas usmerjajo in odgovarjajo na vsa naša vprašanja.

ZAKAJ:

  • Delo v ekipi je veliko bolj zabavno, kot če idejo razvijaš sam doma.
  • Pridobiš si dragocene izkušnje in širiš svoja obzorja, spoznaš nove ljudi.
  • Znanje mentorjev je neprecenljivo in na voljo imaš da se učiš od njih.
  • Ker razvijaš svoje kompetence in si gradiš karierno pot – z udeležbo si pridobiš

POTRDILO o sodelovanju na START:UP ŠOLI

 

  • Udeležence START:UP ŠOLE čaka lepa nagrada. (pššš … vse udeležence START:UP ŠOLE peljemo na izlet v MUNCHEN V TEHNIČNI MUZEJ).

KAKO SE PRIJAVIŠ:

Prijave sprejemamo na info@inkubatorsr.si

Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje. Sodelujete lahko vsi dijaki in študentje, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v ekipi. Če nimaš podjetniške ideje se boš priključil eni ekipi in pomagal s svojim znanjem.

Kaj še čakaš?? Akcija! Prijavi se!! START:UP ŠOLA JE BREZPLAČNA mesta v njej pa omejena.

Za več informacij sva na voljo Iva (040/974-484) in Saša (040/662-266) ali na info@inkubatorsr.si

Aktivnosti Inkubatorja Savinjske regije d.o.o. v okviru operacije SIO-ISR:2018-2019 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Arhiv dogodkov