Septemberske delavnice

V mesecu septembru bom v Inkubatorju Savinjske regije, Gregorčičeva ulica 6, Celje organizirali naslednje delavnice:

1. 18.9.2018 ob 16.15 uri »KOMUNIKACIJA ZA USPEH«
Vaše ideje so vredne le toliko, kolikor jih boste uspeli skomunicirati! Predstavite svoj posel kot profesionalec. Naj vaša ideja ne konča na »smetišču dobrih idej«.
trajanje dogodka: 2 šolske ure
predavatelj: Gaber Marolt

2. 19.9.2018 ob 15. uri »DIGITALNI MARKETING ZA ZAČETNIKE – kako si sam narediš reklamo«
Razjasnitev osnovnih pojmov digitalnega marketinga: spletna stran, domena, gostovanje, mailing, kampanja, konverzija, direktni marketing, GDPR, brief, SEO
trajanje dogodka: 4 šolske ure
predavateljica: Lana Stojan

3. 25.9.2018 ob 15. uri »MARKETING Z VPLIVNEŽI«
Na delavnici bomo spoznali osnove marketinga z vplivneži: kdo so, kako jih najti, kako jih ovrednotiti, kako pristopiti k sodelovanju, in kako s tovrstnim marketingom doseči čim več. V prvem delu delavnice bomo spoznali osnove tovrstnega marketinga, tako za B2C podjetja, kot tudi za B2B, v drugem pa se bomo posvetili specifičnim možnostim sodelovanja z vplivneži za naša podjetja.
trajanje dogodka: 4 šolske ure
predavateljica: Sanja Zepan

4. 27.9.2018 ob 15 uri »UVOD V NLP«
Zakaj je NLP (Nevrolingvistično programiranje) učinkovita pot osebnega in poslovnega razvoja? Kaj je NLP in kako bo vam koristil pri vašem delu in v privatnem življenju? Na treningu: boste spoznali svoje PRVE NLP tehnike, spoznali boste PRVE NLP metode in spoznali, kako boste tudi vi z metodami in tehnikami NLP uspešnejši v svojem življenju!
trajanje dogodka: 4 šolske ure
predavatelj: Gaber Marolt

Vse delavnice so brezplačne.
Prijave so obvezne saj je število mest omejeno. Prosim, da svojo udeležbo prijavite na info@inkubatorsr.si.

SIO-ISR-2018-19

Aktivnosti bodo izvedene v okviru operacije SIO, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast