Z odnosi z javnostmi do poslovnega uspeha

Datum: 4. junij 2018

Lokacija: Inkubator Savinjske regije

Vabljeni v ponedeljek, 4. 6. 2018, ob 16.15, v Inkubator Savinjske regije na izobraževanje »Z odnosi z javnostmi do poslovnega uspeha«.

Dober ugled je dragocena, vendar ranljiva vrednota. Z nepremišljenimi potezami ga lahko hitro uničimo. Na nas je odločitev, ali bomo z odnosi z javnostmi aktivno gradili ugled podjetja in odnose s ciljnimi javnostmi ali pa jih bomo prepustili zgolj naključju.

Dejstvo je, da področje odnosi z javnostmi igra pomembno vlogo v uspehu podjetja, kljub temu pa mnogi podcenjujejo njegov pomen. Odnosi z javnostmi niso stikalo, ki ga lahko kadarkoli vključimo in izključimo, ampak predstavljajo »tek na dolge proge«.

Za uspešno načrtovanje in izvajanje odnosov z javnostmi je potrebno razumeti, kaj so in kaj niso, kako in zakaj delujejo, zato da lahko postavimo ustrezno strategijo komuniciranja, ki bo delovala v smeri povečanja vidnosti, prepoznavnosti in ugleda podjetja.

Predavateljica: Tanja Sedej

Dogodek je brezplačen. Število mest je omejeno. Prosim, da svojo udeležbo prijavite na info@inkubatorsr.si.

SIO-ISR-2018-19
Naložbo delno financira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.