Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja, 21.11.2017 ob 16h

Inkubator Savinjske regije 21.11. ob 16h vabi na delavnico

Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja

 

 

Na delavnici bomo govorili o vizualni komunikaciji, zakaj je danes pomembnejša in kompleksnejša kot kdajkoli prej in kako jo učinkovito uporabljati pri vsakdanjem delu.

Sprehodili se bomo med osnovnimi pojmi in prijemi pri snovanju in uporabi grafičnega oblikovanja, vizualne identitete in celostne grafične podobe in skupaj z udeleženci poskušali ugotoviti, zakaj kljub navidez splošni dostopnosti in razumevanju oblikovalske dejavnosti, v našem prostoru odlična in učinkovita vidna komunikacija še vedno ni prevladujoča.

Image may contain: 1 person, close-up
Matija Kovač je arhitekt in oblikovalec, ki lastno prakso razvija v okviru podjetja zgradbazamisli, deluje pa tudi kot kreativni vodja Hiše kulture Celje in je avtor številnih grafičnih realizacij predvsem za naročnike s področja umetniške produkcije. Med najbolj referenčne projekte iz njegovega portfelja sodita grafični podobi za slovenski paviljon na beneškem arhitekturnem bienalu 2012 in bienalu sodobne umetnosti 2017.

Matija Kovač – LinkedIn

VSTOP PROST.

PRIJAVE NA: info@inkubatorsr.si

 

 

SIO-ISR-2016-17
Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Arhiv dogodkov