Kako se soočamo z osebnimi in poslovnimi izzivi?

24. oktobra ob 16.15 v Inkubatorju Savinjske regije

V okviru podjetniških izobraževanj se ponavadi zelo veliko časa in energije namenja razvoju rešitev in ostalim zgodnjim fazam podjetniškega razvoja. Manj pa se govori o tem, kar sledi.

Image may contain: one or more people and text

Gradnja podjetja, ki je sposobno rasti na dolgi rok s seboj prinese številne izzive, ki lahko podjetniški ekipi predstavljajo velik stres in terjajo hiter osebnostni razvoj vseh udeleženih. V kolikor se ta razvoj ustavi, se z njim ponavadi ustavi tudi rast podjetja.

Na delavnici se bomo pogovorili o temah, kot so osebni cilji v podjetništvu, kako zagotoviti pshiološko stabilnost na nestabilni podjetniški poti, kako podjetje prestaviti v naslednjo fazo in kako izpeljati prehod iz podjetniškega v bolj profesionalno upravljano podjetje.

 

Kako se podjetnik spopada z izzivi, ki jih prinaša (ne)rast podjetja in zakaj do tega pride?

Govorili bomo o ciljih podjetja, ciljih tima in tudi osebnih cilji.

Kako pa se soočati s težavami? Tudi o tem nam bo predavatelj Rok Stritar govoril 24. oktobra ob 16.15!

Več o predavatelju izveste tukaj.

Rok Stritar je magister ekonomije, bivši asistent na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in ustanovitelj podjetja Kibuba d.o.o. Ljubezen do podjetništva je Roka Stritarja privedla v dva zelo raznolika svetova. V prvem je bil asistent na Katedri za podjetništvo na  Ekonomski fakulteti v Ljubljani,  kjer je poskuša približati podjetništvo novim generacijam študentom. V drugem pa je ustanovitelj in največji lastnik podjetja Kibuba d.o.o., ki se ukvarja z maloprodajo gorniške opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 in je nastalo brez predznanja o trgovini, povezav ali močne podpore kapitala. Kljub temu je bila v letu 2009 tretje največje podjetje v panogi, s petimi maloprodajnimi trgovinami in dvema spletnima trgovinama na precej zasičenem trgu.

Podcast

Udeležba je brezplačna.

Število mest je omejeno.

 

Prijavite se TUKAJ: info@inkubatorsr.si

 

 

SIO-ISR-2016-17

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.