Konferenca PODIM

21 Apr 2015

PODIM2015-Cover-01

Vrhunske zgodbe 50+ mednarodnih govornikov in povezave za globalni preboj

Konferenca PODIM tudi letos obljublja nepozabno podjetniško izkušnjo! V dveh dneh se bo na odru zvrstilo več kot 50 govornikov in več kot 30 investitorjev iz skoraj vseh kontinentov sveta. Svoje zgodbe o uspehu, znanja in povezave bodo tako delili podjetniki iz Silicijeve doline, investitorji iz New Yorka, Londona, Nemčije in drugih evropskih držav, socialni podjetniki iz Indije in Azije ter celo podjetniki in upravljavci skladov iz Bližnjega vzhoda.

Kako povezati svetova start-upov in korporacij? Ali kako iz nič zgraditi globalno uspešno podjetje? 

Objavili smo program konference PODIM 2015 – dvodnevne, intenzivne izobraževalno-motivacijske podjetniške izkušnje ter ene največjih konferenc o inoviranju, podjetništvu in sodobnih poslovnih praksah v Alpe-Adria regiji. V dveh intenzivnih dneh konference s štirimi vzporednimi programi boste lahko pridobili najsodobnejše podjetniško in poslovno znanje ter poiskali odgovore na številna pomembna vprašanja:

  • Kako profesionalno voditi start-up in hitro rastoče podjetje?
  • Kako start-up podjetje pripravi predstavitev za veliko podjetje in obratno?
  • Kaj danes poganja korporativno in notranje podjetništvo?
  • Katere so dobre prakse marketinga v start-up in uveljavljenih podjetjih?
  • Kako doseči maksimum svojega osebnega in podjetniškega potenciala?

Na konferenci bodo predstavljene tudi druge teme, kot na primer, kako bodo v prihodnosti zaznamovale svet najsodobnejše tehnologije, kaj je to produktni management in zakaj socialno podjetništvo vse bolj pridobiva na pomenu.

‘Speed dating’, srečanja z investitorji in 1:1 pogovori z govorniki

Konferenca PODIM ni zgolj konferenca. Konferenca PODIM je intenzivna dvodnevna podjetniška izkušnja, kjer lahko poleg novih znanj pridobite pester nabor kakovostnih mednarodnih kontaktov, si odprete nove poslovne priložnosti in poznanstva ali se srečate z investitorji tveganega kapitala. Vse to skozi sistematično organizirane aktivnosti, kot so:

  • PODIM Challenge – izjemna priložnost za start-upe, ki iščejo semensko naložbo tveganega kapitala. Investitorski del konference s ‘pitching’ tekmovanjem in srečanji top investitorjev in perspektivnih start-up podjetij iz Alpe Adria regije! Rok za prijavo: 25. april 2015!
  • PODIM 1:1 – srečanja z govorniki, investitorji ter mentorji.
  • PODIM ‘Speed dating’ – ‘zmenkarije’ med uveljavljenimi in start-up podjetij.
  • PODIM Networking – mreženje v pravem pomenu besede med odmori in kosilom.
  • PODIM večerna zabava – z razglasitvijo zmagovalca tekmovanja Start:up Slovenija 2015 za slavnosten zaključek prvega dne konference.

Kdo je kdo v Alpe-Adria regiji?

Konferenca PODIM je konferenca Alpe-Adria regije. Iz večjih mest Italije, Hrvaške in Avstrije bodo za start-up ekipe organizirani avtobusni ali ‘shuttle’ prevozi na konferenco PODIM, na katerih bo potekalo bogato mreženjsko in vsebinsko dogajanje. Izkoristite to izjemno priložnost za regijsko mreženje, izmenjavo izkušenj in medsebojno pomoč pri širitvi na tuje trge. Razširite svojo regijsko socialno mrežo in spoznajte ljudi, s katerimi svoje podjetje lahko popeljete še korak višje in hitreje!

Koda za 20% popust pri nakupu vstopnice

Konferenca je že skoraj razprodana, zato pohitite z nakupom svoje vstopnice!

Člani Inkubatorja Savinjske regije d.o.o.imajo z uporabo kode INICIATIVA-ISR odobren 20% popust pri nakupu vstopnice.

Arhiv dogodkov